Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 17:15

Balesetek Csaholcon, Vámosorosziban és Nyírmadánál - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Nyíregyházán, a Szabolcs és a Színház utcák kereszteződésében. A balesetben személyi sérülés nem történt.

tuzoltuzol11illusztráció!

A város hivatásos tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Árokba csúszott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt a Rohod és Nyírmada közötti úton. A jármű vezetője nem tudott kiszállni, mivel egy fa az ajtót eltorlaszolta.  A baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a fát eltávolították, a vezetőt kiszabadították, majd a gépkocsit áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Szintén árokba csúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délután Csaholc belterületén, a Kossuth utcában. A gépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn este Vámosorosziban, a Petőfi úton. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították és értesítették a közüzemi szolgáltatót. Személyi sérülés nem történt., a Nagymező utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280