Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 11, 23:09

Éves közgyűlést tartott a Rádiós Segélyhívó Egyesület

  • Közzétéve Helyi hírek

Kedden este tartotta éves megyei taggyűlését a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület Nyíregyháza-Sóstón. Az eseményen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és a megyei tűzoltószövetség elnöke is részt vett.

radiokozgyules

Dobai Sándor, az RSOE elnöke beszámolójában visszaidézte a szervezet 1982-es megalakulásának körülményeit, majd ismertette hogyan is lett egy rádiós szervezetből egy több mint 1000 taggal rendelkező, európai uniós projekteket végrehajtó Egyesület. Az elnök kiemelte: együttműködési megállapodást kötöttek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetével és beszélt a vízügyi fejlesztésekről, amelyek hazánk biztonságos hajózását és a tavaink biztonságos fürdőzését, sportolását segítik elő.

Az eseményen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is részt vett. Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kiemelte: a rendvédelmi szervek, mentőcsoportok, rádióamatőrök egyre fiatalabb csoportjai jellemzi az egyesület összetételét, amely pozitívumként értékelhető, majd megköszönte, hogy nemcsak országosan, de megyénkben is hozzájárult a katasztrófavédelem segítéséhez az egyesület. Így az ifjúsági versenyek, tűzoltósport események támogatásában, valamint az állomány kishajó vezetői képzésében is jelentős szerepet vállat az RSOE.


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700