Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 7:12

"Egy pesti srác története" - előadás az aranyosapáti iskolában

  • Közzétéve Helyi hírek

Az EFOP-3.1.8-17-2017-00027 „Együtt, testvérként az Aranyosapáti Iskolával” elnevezésű projekt keretében, 2018. október 11-én ismét fantasztikus élményben volt része tanulóinknak.

aranyosapáti

Az október, az ősz csodálatos színein túl, nemzeti ünnepben is bővelkedik. Október 6-a után a következő aktualitása a hónapnak, október 23., ami az 1956-os forradalom eseményeinek állít emléket.

Az előadásban is az 56’-os események pillanatképei elevenedtek meg táncban, zenében, énekben és hitben. Az előadás módja újdonsággal hatott a diákokra. Naplószerű visszaemlékezéssel adták elő a művészek az eseményeket. A műsor hangulatát még inkább fokozta, hogy az előadók bevonták az események menetébe a gyerekeket. 

Az előadók, akik zseniális műsorral ajándékoztak meg minket, Spanicsek Valentina és Komlóczi Zoltán a Váci Dunakanyar színház művészei.

Az előadás fő üzenete a hit, a bátorság, a közösség erejének fontossága. A csodálatos előadás remekül megalapozta a közelgő iskolai ünnepségünket.

Kellemes és hasznos 45 percet kaptak a tanulók. Köszönjük a szervezőknek valamint Spanicsek Valentina és Komlóczi Zoltán előadóknak.

Benkő Zsigmondné

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280