Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 11:01

Komorói lány az X-Faktor mentorházában

  • Közzétéve Helyi hírek

Tasi Dominika bejutott az X-Faktor mentorházába. A lányok kategóriájában a legjobb hét között versenyző komorói lány rögtön széket kapott, mégsem tudott leülni a válogatón.

x faktor

Tasi Dominika komorói születésű, Kisvárdán járt iskolába. A legtöbb művészetpártoló számára már ismerősen csengett a neve a tehetségkutatót megelőzően is. A DoktoRock színtársulat tagjaként már több szerepben is láthattuk. A Szegény gazdagokban, a Made in Hungáriában, A vörös malomban megcsillogtatta énektudása mellett színészi tehetségét is. A 2001-ben alakult Holiday Együttes énekeseként társával, Hasulyó Rolanddal az évek során számos rendezvényen és esküvőn sikerrel szerepeltek zenekarukkal.

Az X-faktor válogatóján Szekeres Adrienn Olyan, mint te című számát énekelve jutott a legjobbak közé, ám csak egy párbajt követően foglalhatta el helyét. Gáspár Laci hosszas vívódást és a lányok párbaját követően is nehezen jutott döntésre, így Puskás Peti tanácsára a hat székre hét lányt "ültetett" le, köztük Tasi Dominikát - így továbbjuttatta őt is a mentorházba.

Sajnos Gáspár Laci úgy döntött, hogy Dominikát nem viszi be az élő showba, hiába a szép hang!

forrás: frissmedia

fotó: rtl.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280