MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 8:32

Új betegágyakkal gazdagodott a Mátészalkai Kórház

  • Közzétéve Helyi hírek

Összesen 39 új betegágy segítheti a gyógyító munkát a Mátészalkai Kórház krónikus osztályán. A Neeka Hungary Alapítvány nem először támogatta nagylelkű adományával a mátészalkai egészségügyi intézményt, korábban a gyermekellátás jutott új betegágyakhoz a szervezet jóvoltából – hangzott el az adomány hivatalos átadásán.

korhaz

A betegágyak nagymértékben megkönnyítik az ápolást, ugyanis fej- és lábrészük, illetve magasságuk is állítható. Egyszerre segítik az osztály dolgozóinak munkáját, illetve kényelmet és biztonságot nyújtanak az ágyhoz kötött idős betegeknek.

Az intézmény krónikus osztályán súlyos állapotú betegeket látnak el, ezért is számít, hogy a felajánlás révén tovább javulhat a részlegen ápolt páciensek komfortérzete.

– Az idős betegek ápolási körülményeinek javítása egyébként is kiemelten fontos és szükségszerű feladat a különböző osztályainkon. Minden felajánlás nagy segítséget jelent a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház tagkórházai számára. Az eszközbeszerzések és minden infrastrukturális fejlesztés folyamatosan az elsődleges célok között szerepelnek kórházaink mindennapjaiban, ugyanis ezek mindenütt a betegellátás színvonalának javulását szolgálják – mondta dr. Szondi Zita orvosigazgató, aki megköszönte a nagylelkű, több mint öt millió forint értékű felajánlást, amely a Neeka Europe Foundation alapítvány elnöke, Lambert Simons jóvoltából, illetve a Nemzetközi Élet és Egészség Környezetvédelmi Alapítvány (Neeka Hungary Alapítvány) elnöke, Rácz Ferenc segítő közreműködésének köszönhetően jutott el a szatmári városba.

Forrás: szon.hu

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280