Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 18:13

Mozgalmasan teltek a hónapok a Nyírmadai Humán Szolgáltató Központban

  • Közzétéve Helyi hírek

A gyermekjóléti szolgálat február 26-án megtartotta Éves Szakmai Tanácskozását, mely során értékelték a jelzőrendszeri tagokkal az elmúlt év gyermekvédelmi tevékenységét.

human2

A lakosság által felajánlott, illetve folyamatosan gyűjtött ruhaneműkből, játékokból márciusban ruhaosztást szerveztünk. Az a tapasztalatunk, hogy egyre többen igénylik ezt a szolgáltatást.

human3

GYEA Raiffeisen mindenki ebédel pályázatán Önkormányzatunk 2016-os évben ismételten sikeresen részt vett, ami keretében a szegény sorban élő óvodás, illetve általános iskoláskorú gyermekek hétvégenként, és iskolai szünetekben, tartós élelmiszerben részesülnek. Ez jelen esetben településünkön 30 gyermek ellátására ad lehetőséget.

Human1

A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja, aminek kiosztásában intézményünk aktívan részt vett a tavaszi szünet ideje alatt. 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280