Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Friss hír, Tiszabecsnél és Beregsuránynál is gátolják a forgalmat az ukrán oldalon

  • Közzétéve Helyi hírek

Az ukrán oldalon demonstráció kezdődött magyar idő szerint 18.20-kor a Beregsurányi, 19.00-kor a tiszabecsi magyar-ukrán határátkelőhelyen, ezért az átkelőhely személygépkocsi forgalma egyik irányba sem üzemel - tudtuk meg hiteles internetes forrásokból. 

csap zahony

Az ukrán fél nem tudja beléptetni Ukrajnába a Tiszabecsnél és Beregsuránynál a kilépő utasokat, ezért a magyar oldalon is szünetel az átléptetés.

Közben a  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye is felkerült az internetre:

"Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint, az Ukrajnában zajló demonstráció miatt a Beregsurány-Luzsanka közúti határátkelőhelyen 2018. november 27-én 18 óra 20 perckor, illetve Tiszabecs-Vilok közúti határátkelőhelyen 18 óra 55 perckor leállt a határforgalom. A Záhony-Csap közúti határátkelőhelyen 18 óra 45 perctől megindult a határforgalom.

beregsurányBeregsurány-Luzsanka 19.00-kor. Fotó: Orosz Tünde (HATÁRHELYZET-КОРДОНІНФО)

Felhívjuk az Ukrajnába utazók figyelmét, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyeket érintő aktuális nyitvatartási és várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán."

Jelenleg csak Záhonynál lehet Ukrajnába kijutni, illetve onnan Magyarországra belépni. Lónya és Barabás holnap reggel 7.00-kor nyit, de addigra reméljük megoldódik a helyezet a többi határátkelőnél is!

Információnk szerint Nevetlenfalu-Halmi (Románia) irányon keresztül talán haza lehet jutni az kintrekedteknek az éjszaka folyamán, és Csengersimánál be tudnak lépni Magyarországra!

HATÁRHELYZET-КОРДОНІНФО csoportba felkerült információk szerint a blokádolók Záhonynál a személygépkocsikat engedik! 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280