Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Négy diagnosztizált fertőzöttje van Vásárosnaménynak, egyiküket Nyíregyházán kezelik

  • Közzétéve Helyi hírek

Tisztelt VÁSÁROSNAMÉNYIAK! Kedves VÁROSLAKÓK! Hazánkban kijárási korlátozás lépett életbe március 28. és április 11. között időszakra. A kijárási korlátozás eredményeképpen várhatóan lecsökken a kontaktusok száma, a járvány terjedési sebessége ezáltal is lelassul. - értesítette városa lakóit Filep Sándor polgármester a facebook oldalán

filep

EZÚTON KÖSZÖNÖM, HOGY SZINTE MINDENKI BETARTOTTA A SZABÁLYOKAT! LELASSULT AZ ÉLET, FEGYELMEZETT SZABÁLYKÖVETÉS VOLT A JELLEMZŐ. Egy-két kirívó esetben pedig rendőreink szakszerűen jártak el.

Városunk több ezer lakójának jár a KÖSZÖNET! Külön elismerés jár azoknak, akik hivatásukban állnak helyt a vírus ellen nap, mint nap.

Tisztelt OLVASÓINK!

„Most még a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, de minden bizonnyal átlépünk majd a tömeges megbetegedések szakaszába. Nem mindegy azonban, hogy ez milyen hamar és milyen intenzitással következik be. Az a cél, hogy lelassítsuk a járvány terjedését, mert így tudjuk megakadályozni, hogy az egészségügyi rendszer túlterhelődjön” – hallhattuk Dömötör Csaba államtitkártól.



Mindenki látja a tényeket, hallja a számokat, persze ilyenkor beindul a fantázia is, hiszen emberek vagyunk. Ennek igyekszem korrekt módon elejét venni és tényeket közölni ÖNÖKNEK - írta meg a polgármester

Jelen pillanatban a koronavírus tesztek alapján négy vásárosnaményi lakosnál a teszt pozitívnak bizonyult, három családot érintve.
A négy betegből három betegünk hatósági zárlat alatt otthon gyógyul. Köszönet háziorvosainknak, akik kiemelten odafigyelnek rájuk. Egy betegünk pedig Nyíregyházán van jó kezekben.

Teszteredményeket várunk holnap is, bízva a legjobbakban.

Az adatvédelmi szabályok engem is kötnek, ennek okán csak ennyi információval szolgálhatok. Minden érintett lakáson a hatósági zárlatra vonatkozó felhívás jól láthatóan kihelyezésre került!

Ami tény, nem a pánik ideje van, hanem a fegyelmezett szabálykövetésé:

KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS VAN, MARADJANAK OTTHON!

Köszönjük polgármester úrnak a korrekt tájékoztatást!

forrás: Filep Sándor

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280