Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 20:53

Egyre durvább várakozások vannak Beregsurány ukrán oldalán

Az asztélyi ukrán–magyar határátkelőnél lassan mindennaposak a hatalmas sorok. Az autóvezetők dudálással fejezik ki türelmetlenségüket, s próbálják munkára bírni a határőröket, akik azonban láthatóan nem foglalkoznak az utasokkal. A mukachevo.net információi szerint november 17-én éjjel közel négy órát vett igénybe a határátkelés - írta meg a  karpatinfo.net

nem erdekli az asztelyi hataroroket es vamosokat az autok hatalmas sora

– Egy óra alatt mindössze két autónyit haladt a sor előre. A várakozó autók száma közben persze folyamatosan nő, a sor egyre hosszabb. Azok a sofőrök, akik ügyintézés céljából utaznak Magyarországra, türelmetlenségükben dudálnak.

A határőrökre és a vámosokra ez azonban nem hat.

A magyar oldal viszont üres. És ez a helyzet szinte mindennapos. Ahhoz, hogy az emberek időben érjenek a magyarországi munkahelyükre, vagy hogy ne késsenek el a fontos találkozókról, legalább 2-3 órát kell szánniuk a határátkelésre – panaszolta az egyik sofőr még november 14-én.

A Munkácsi Határőr-parancsnokság forróvonalán ekkor még azzal indokolták a megnövekedett várakozási időt, hogy az átkelőn „tart a műszakváltás”. A tegnapi határbénulást már a rendszer meghibásodásával magyarázták - tudatja a Kárpátalja Ma.

forrás:  karpatinfo.net

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280