MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

Blokáddal zárták le Beregszász utcáit a helyi lakosok a kamionok előtt

A Venelin Huca, a Sztefanik, a Macsolai, a Béke, a Szentföld és az Önkéntesek utcákban élők megelégelték, hogy éjjel-nappal áthaladnak itt a teherautók, amelyek a tiltó jelzések, illetve a Beregkisfaludon (Szilce) át vezető alternatív útvonal ellenére közlekednek Beregszászon keresztül - írta meg facebook bejegyzésében Babják Zoltán, a város polgármestere

blokad

Az intenzív forgalom miatt katasztrofálissá vált útburkolat állapota, rongálódnak a környező házak, sok a por és a zaj. Ezért a város közössége önerőből blokkolta a kamionok közlekedését a Venelin Huca utcában, illetve egész napos, meghatározatlan idejű ügyeletet tartanak itt.

Városunk kis utcái nem úgy készültek, hogy súlyos járművek közlekedjenek ezeken, s a városi tanács támogatja a beregszásziakat azon törekvésükben, hogy komfortos és biztonságos feltételek közepette éljenek, megvédjék vagyonukat!

Kérjük az akció résztvevőit, hogy ennek során tartsák be a törvényi kereteket, a rendvédelmi szervek munkatársai pedig őrizzék a közrendet.

Arra szólítjuk fel a Beregszászt a kamionforgalomtól mentesítő elkerülő út építésének felelőseit, hogy maximálisan igyekezzenek e projekt befejezésével, mivel erősödik a szociális feszültség a városban. - írta meg a polgármester.

A kamionosoknak persze nem tetszik a dolog:

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280