MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 13:06

Rendőrkézen a fehérgyarmati kórházi tolvaj

  • Közzétéve Kék hírek

A rendőrség 112-es segélyhívószámára érkezett bejelentést a fehérgyarmati kórházból 2016. június 19-én 18 órakor. A bejelentő elmondta, hogy a kórházban ápolt egyik beteg értékeit ismeretlen tettes eltulajdonította.

korhaz

A rendőrök által beszerzett adatokból kiderült, hogy mialatt a kórteremben fekvő 75 éves asszony aludt, egy nő látogatta meg, aki az unokájának adta ki magát. A kórteremben tartózkodó betegek és hozzátartozóik csodálkoztak, hogy a nő éppen akkor távozott sietve, amikor az állítólagos nagymama ébredezni kezdett.

Az idős asszonyban azonnal gyanú ébredt, amikor elmondták neki ki látogatta meg, mivel nincs lány unokája. Ellenőrizte értékeit és a gyanúja beigazolódott. Az ágy mellett álló szekrényből eltűnt a mobiltelefonja, készpénze és a cigarettája.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. F. Lajosné 45 éves fehérgyarmati lakost kifosztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként és bűnügyi őrizetbe vették.  

A rendőrség - a hasonló esetek elkerülése érdekében- azt tanácsolja, hogy a kórházi kezelés időtartama alatt csak a legszükségesebb tárgyakat tartsák maguknál. Készpénzük és egyéb értéktárgyaik megőrzésére érdeklődjenek a kórház értékmegőrzőjének idénybevételi lehetőségéről. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

a fotó illusztráció: szon.hu

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280