Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Sikerült elkapni a 27 éves mátészalkai foglyot

  • Közzétéve Kék hírek

A 27 éves férfi a Mátészalkai Járásbíróság épületéből szökött meg bilinccsel a kezén csütörtökön. A rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomába, pénteken délután végül sikerült elkapni a szökött foglyot. - írta meg a szon.hu

jonas1

A fiatalember csütörtökön délelőtt szökött meg kihasználva a Mátészalkai Járásbíróság felújítási munkálatai miatt kialakult szökési lehetőséget, és kimászott az ablakon. 

Szökésével Mátészalkán anarchiát okozott, rendőrök zárták le az összes Mátészalkáról kivezető utat és minden autó utasterét átvizsgálták, a csomagtartókba belenéztek.


 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság:

Büntetés- végrehajtási intézetből tárgyalásra állították elő a Mátészalkai Járásbíróságra J. Attila 27 éves fogvatartottat 2016. június 23-án. A bíróság épületében a férfi kivonta magát a kísérését végző őrök őrizete alól, megszökött és ismeretlen helyre távozott. A bejelentés után a Mátészalkai Rendőrkapitányság fogolyszökés elkövetése miatt elrendelte a férfi körözését és megkezdték a felkutatását.

A rendőrök a szökött férfit 2016. június 24-én 14 óra 30 perckor mátészalkai rokonai házának padlásán fogták el. J. Attilát a vele szemben fogolyszökés elkövetése miatt indított büntetőeljárásban a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, majd büntetés- végrehajtási intézetbe vitték.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280