Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Balesetet okozott kerékpárjával, majd elhagyta a helyszínt - cserbenhagyót keres a rendőrség

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/4036/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

kerekparos

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 20-án 5 óra 10 perc körül eddig ismeretlen nő Nyíregyházán, a Tokaji úton közlekedett kerékpárral a menetirány szerinti jobb oldali járdán, a belváros felől Nyírtelek irányába. Vele szemben haladt biciklivel egy 34 éves nyíregyházi nő, akivel haladásuk során a Tokaji út 1. szám előtti autóbuszmegállónál összeütköztek.

A baleset következtében a 34 éves nő kerékpárjával felborult és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az ütközést követően az ismeretlen, vékony testalkatú, idősebb nő - aki kerékpárján egy nagyméretű táskát szállított - megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280