Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Meglátta a garbolci kocsmában, hogy sok pénz van nála, ezért kiraboltatta

  • Közzétéve Kék hírek

Egy garbolci kocsmából a szomszédos Méhtelekre kerékpározott hazafelé egy 57 éves férfi 2016. augusztus 21-én este, amikor valaki fellökte.

bilincs alsofoto

A biciklis az árokba borult, támadója elvette a kerékpár kormányára erősített táskáját, benne a sértett pénzével, telefonjával és irataival. A férfi nem sérült meg, visszaült a biciklire, és egy közelben lakó rokonától telefonáltak a rendőrségre. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság és a Rozsályi Rendőrőrs nyomozásának eredményeként másnap éjjel fogták el a feltételezett elkövetőt és felbujtóját.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértettnél nagyobb összegű készpénz volt, ami a kocsmában szemet szúrt a 44 éves F. Zsigmondnak. Szólt ismerősének, hogy a hazafelé bicikliző férfitól vegye el a bankjegyköteget, és osztozzanak meg rajta. A támadást a 39 éves T. Károly hajtotta végre, ám a zsákmányból nem akart adni az értelmi szerzőnek.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányságon mindkét méhteleki lakost rablás bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. T. Károlyt őrizetbe vették, F. Zsigmond szabadlábon védekezik.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280