MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 19:37

Brutális gyilkosság Nyíregyházán - két embert lőttek le Oroson

  • Közzétéve Kék hírek

Most kaptuk a hírt: fegyveres támadás volt a nyíregyházi Friss utcában. - írta meg a szabolcsihir.hu

emberoles

Fotó: Pusztai Sándor/szon.hu

A város orosi lakónegyedében lévő utcában információink szerint egy fegyveres rontott be egy családi házba, ahol szabályosan kivégzett egy házaspárt és megsebesített még egy embert, majd elmenekült. 

Kerestük a Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtóügyeletesét, aki későbbre ígért tájékoztatást. - fejezte be a hírt a  szabolcsihir.hu


A rendőrség is kiadta a közleményét:

A jelnleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le egy eddig ismeretlen férfi az ott lakó házaspárra. Az asszony az őt ért lövés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Az elkövető a cselekmény után ismeretlen helyre menekült. A férfi beazonosítása és felkutatása folyamatban van.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Download 1

MTI Fotó: Taipusz Attila


Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója  a szon.hu-nak  is elmondta: a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott fiatal nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek. A házban egy hét év körüli ikerpár is tartózkodott, ők azonban nem sérültek meg.


Download

MTI Fotó: Taipusz Attila

Egy házaspárra lőtt rá egy ismeretlen férfi szerda délután Nyíregyházán, a 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen az MTI-vel.

Fedor Rita az MTI tudósítójának megerősítette, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt.

A korábbi rendőrségi közlemény szerint egy eddig ismeretlen férfi egy Friss utcai családi házban lőtte meg az ott élő házaspárt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Az MTI helyszínen lévő tudósítója azt látta, hogy a Friss utcában nagy a rendőri jelenlét, a rendőrök helyszínelnek, a szomszédokat hallgatják meg. A családi házat harminc-negyven méternél közelebb nem lehet megközelíteni, a közeli 41-es főút városba bevezető szakaszán is több rendőrautó áll.

-MTI-

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280