Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 10:59

Többször kellett intézkedniük a szatmári és beregi rendőröknek tegnap

  • Közzétéve Kék hírek

A beregsurányi határátkelőn jelentkezett kilépésre 2016. szeptember 4-én egy 32 éves ukrán állampolgár.

okmany ellenorzes

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi ellen a Zalaegerszegi Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. szeptember 4-én Mátyusban igazoltattak egy traktorral közlekedő 19 éves tiszakerecsenyi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a sofőrt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 39 éves tyukodi lakost. A férfi 2016. szeptember 4-én egy milotai falunapi rendezvényen a jelenlévőket hergelte, és verekedésre hívta. Mivel a férfi a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem hagyta abba cselekményét, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rongálás szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 27 éves gyürei lakost. A férfi 2016. szeptember 4-én egyik gyürei hozzátartozójának a ház udvarán lévő villanyóráját egy kaszával megrongálta.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A fotó illusztráció

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280