Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Elfogások a megyében - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. január 17-én Nyírtelek külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit.

bilincs

Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy az 57 éves nyíregyházi sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2017. január 17-én Nyírbogát és Kisléta között igazoltattak egy gépkocsival közlekedő kisvárdai férfit.

Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a 36 éves sofőrt a Kisvárdai Rendőrkapitányság körözte, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, ezért elzárásra változtatták át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.  


Ugyanezen a napon vettek őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai egy 23 éves baktalórántházi nőt, aki a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280