Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 9:31

Fának csapódott egy személygépkocsi Tivadarnál - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

tivadar1

Tarpa és Tivadar között árokba sodródott egy személygépkocsi 2017. május 13-án. A járművezető feltehetően egy útkanyarulat elhagyását követően túlkormányozta gépkocsiját, aminek következtében fának ütközött és az útmenti vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a járművet vezető 19 éves nő és 16 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

tivadar

Nyíregyházán, a Szegfű utca és a Család út kereszteződésében lévő körforgalomban ütközött össze két gépkocsi 2017. május 13-án 17 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint a személygépkocsi mögött közlekedő tehergépkocsi vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot, aminek következtében - amikor az előtte haladó jármű forgalmi okból megállásra kényszerült - neki ütközött. A baleset következtében a személygépkocsit vezető 55 éves asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.


Dombrád és Pátroha között árokba sodródott egy személygépkocsi 2017. május 13-án. A rendelkezésre álló adatok szerint a 78 éves járművezető az egyik útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű felett, lesodródott az úttestről és az árokba csapódott. A gépkocsi három utasa a baleset következtében megsérült, ketten nyolc napon belül gyógyuló könnyű, egy utas nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.


Szabolcsveresmarton, a Kossuth utcán motorkerékpárral közlekedett egy helybeli férfi 2017. május 13-án 19 óra körül, amikor lesodródott az úttestről, egy beton hídpillérnek ütközött és felborult. A baleset helyszínén a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda értékei alapján felmerült az ittas járművezetés gyanúja. A 29 éves férfi a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280