Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Még a műhelyben tárolt házi pálinkát is elvitték - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Gyula 42 éves, M. Tibor 50 éves, V. Sándor 48 éves és M. János 43 éves tiszavasvári lakosok ellen.

rendorauto1

A nyomozás adatai szerint a férfiak 2017. május 10-én betörtek egy tiszavasvári lakóház udvarán lévő műhelybe, ahonnan elektromos fűrészgépet, sövényvágót, kézi szerszámokat és házi pálinkát tulajdonítottak el. A tiszavasvári rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket 2017. május 15-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság a további eljárást a gyanúsítottak bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2017. május 15-én Csengerújfaluban elfogtak egy 23 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban lopás vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280