MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 13:06

29 leendő határvadász kezdte meg tanulmányait Nyírbátorban

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyírbátori képzési helyszínén egy újabb szakasz, 29 határvadász jelölt kezdte meg tanulmányait 2017. július 3-án.

tanevnyito nyirbator 1

Az ünnepélyes tanévnyitó elöljárója Miskolczi Csanád rendőr ezredes a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság igazgatója, parancsnok- helyettes, aki elsőként köszöntötte a leendő határvadászokat. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságot dr. Hudák Zsolt György rendőr ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes képviselte. A tanévnyitón részt vett Nemes Ferenc címzetes rendőr alezredes a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola osztályvezetője.

A képzésben résztvevők tanulmányaik első két hónapjában a „Rendvédelmi alapfeladatok” tanulmányi modult teljesítik. A hallgatók a gyakorlatorientált képzés keretében a közrendvédelemmel, a határellenőrzéssel, a menekültügyi helyzet kezelésével, az erőszakos cselekmények elhárításával összefüggő szituációkban oldanak majd meg egyéni és csoportos rendőri fellépést igénylő feladatokat. Fő célkitűzés a rendőri szolgálat ellátásához szükséges kompetenciák kialakítása és fejlesztése.

tanevnyito nyirbator 2

A hatodik képzési időszakban őr-járőrtárs rész-szakképesítést szerzett hivatásos állományú rendőrök 2017. december 27-ével a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályai állományában, járőrvezető irányítása mellett őrzési, járőrözési feladatokat hajtanak majd végre.

tanevnyito nyirbator 3tanevnyito nyirbator 4tanevnyito nyirbator 5

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280