Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 19:20

Balesetek az elmúlt 24 órában - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

Nyíregyházán, az Attila utcában tehergépkocsival közlekedett egy 46 éves ácsi férfi 2017. július 8-án.

rendorauto ejszak

A járművezető az Attila és a Szabó Ferenc utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és nem biztosított elhaladási elsőbbséget a neki balról érkező segédmotoros kerékpárnak. A két jármű összeütközött, aminek következtében a motorkerékpárt vezető 63 éves nyíregyházi férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja szabálysértési eljárás keretében.


Nyíregyházán, a Tokaji úton egy ingatlan udvaráról hajtott ki gépkocsijával egy 32 éves férfi 2017. július 8-án. A járművezető feltehetően figyelmetlenségéből eredően nem biztosított elhaladási elsőbbséget a kapu előtt kiépített gyalog- és kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. A két jármű összeütközött, aminek következtében a kerékpárt hajtó 49 éves nyírpazonyi férfi felborult és könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja szabálysértési eljárás keretében.


Nagykállóban közlekedett kerékpárjával egy 12 éves lány 2017. július 8-án. A kerékpáros a Sport útra történő behajtásakor figyelmen kívül hagyta a „Behajtani tilos” jelzőtáblát és az egyirányú forgalmú úton összeütközött egy vele szemben, szabályosan közlekedő személygépkocsival. A kerékpárt hajtó lány az ütközés következtében felborult és könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja szabálysértési eljárás keretében.

 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280