Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Hármas koccanás a 49-es számú főúton - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A 49-es számú főúton közlekedett Jármi felől Mátészalka irányába 2017. július 10-én 8 óra körül Kia típusú kisteherautóval egy 62 éves paposi férfi.

baleset 07 11 szszb 2

Haladása során feltehetően nem tartott kellő követési távolságot és nekiütközött egy előtte közlekedő, forgalmi okok miatt megálló Volkswagen Golf típusú személygépkocsi hátuljának. Az ütközés következtében a személygépkocsi szintén nekiütközött egy előtte forgalmi okok miatt megálló Volkswagen Transporter típusú gépkocsinak.

baleset 07 11 szszb 3

A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett a járművekben. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.


A 4911-es számú úton közlekedett Nagykálló irányából Nyíregyháza felé 2017. július 10-én 14 óra 40 perc körül személygépkocsival egy 46 éves nyírvasvári férfi.

baleset 07 11 szszb

Haladása során egy előtte közlekedő személygépkocsi sofőrje forgalmi okból fékezni kezdett, majd megállt. Az elsődleges adatok szerint a 46 éves sofőr nem tartott kellő követési távolságot, melynek következtében az előtte megálló gépkocsi hátuljának nekiütközött, majd továbbhaladva egy helységjelzőtábla tartóoszlopának csapódott.

baleset 07 11 szszb 1

A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett a járművekben. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280