Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:19

Autónak ütközött Nyírmadán egy 8 éves kerékpáros fiú - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

Nyírmada József Attila úton közlekedett az Ady Endre út irányába kerékpárral 2017. július 12-én 20 óra 45 perc körül egy 8 éves nyírmadai fiú.

baleset rakamazfotó:baleset Rakamazon

Haladása során a kereszteződésnél kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblánál – feltehetőleg kerékpárja meghibásodása miatt – nem állt meg, hanem kihajtott az Ady Endre útra, ahol összeütközött egy neki balról közlekedő személygépkocsival. Az ütközés következtében a 8 éves fiú könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kékcse Fő utcán közlekedett gyalogosan 2017. július 12-én 18 óra 50 perckor egy 24 éves helyi férfi.

kekcse balesetBaleset Kékcsén_Fotó: Vámos György

Haladása közben az úttesten akart átkelni, melynek során nem vett észre egy neki balról közlekedő személygépkocsit, ami elütötte. Az ütközés következtében a 24 éves férfi súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.


Rakamaz belterületén személygépkocsival közlekedett egy 22 éves tiszaladányi nő 2017. július 12-én 16 óra 40 perc körül.

baleset rakamaz 1

A gépkocsivezető közlekedése során az Ady Endre út és Selyem út kereszteződésénél balra akart kanyarodni, ahol nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy vele szemben egyenesen közlekedő 18 éves férfi által vezetett személygépkocsinak, melynek következtében összeütköztek. A balesetben a 18 éves férfi és a 22 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280