Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 7:12

Ház falának ütközött Vásárosnaményban - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

Vásárosnamény Dózsa György úton közlekedett gépkocsival a Rákóczi út felé 2017. július 13-án 21 óra 57 perc körüli időben egy 30 éves helyi férfi.

baleset rohod1fotó: baleset Rohodnál a 41-esen

A gépkocsivezető a Dózsa György út és a Rákóczi út kereszteződésén fékezés és lassítás nélkül egyenesen keresztülhajtott, majd a szemben lévő családi ház kapuját átszakítva az ingatlan falának ütközött. A baleset következtében a járművezető könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 30 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.


A 41-es számú főúton közlekedett Baktalórántháza irányából Rohod felé személygépkocsival egy 27 éves nyírderzsi férfi 2017. július 14-én hajnali 1 óra körüli időben.

baleset rohod

A gépjárművezető eddig tisztázatlan körülmények miatt fékezett, majd balra kormányozta a járművét, aminek következtében lesodródott az útról, és a bal oldali partoldalnak ütközött. A baleset következtében a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280