Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Jogosítvány nélkül vezetett a nyírmadai férfi - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. július 15-én Ilken igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 24 éves nyírmadai férfit.

kozuti ellenorzesFotó: Közúti ellenőrzés Vásárosnaményban (police.hu)

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves nyírparasznyai lakos ellen. A rendőrök a nőt 2017. július 15-én a 41-es számú főúton, Baktalórántháza külterületén tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. július 15-én a megyeszékhelyen elfogták P. István 20 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a rendőrök előállították, és bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280