Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 7:43

15.000 forintért adta el a 17 éves prostituáltat a mátészalkai vasútállomáson

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint az akkor 17 éves sértett lány már egy ideje szökésben volt a gyermekvédelmi intézetből, amikor 2016 elején a mátészalkai vasútállomáson megismerkedett az I. rendű vádlottal.

prostituteA fotó illusztráció!

Megbeszélték, hogy a sértett szállást és ellátást kap a vádlottól, cserébe viszont prostitúcióval fog pénzt keresni, amit teljes egészében át is ad a vádlottnak. A vádlott már másnap kikísérte a vasútállomásra a lányt, ahol a sértett pénzért közösült férfiakkal. Mindez 5 napon át tartott, és legalább napi 40.000.-Ft-ot keresett a sértett, amit átadott az I. rendű vádlottnak.

Az állomás parkolójában a sértett megismerkedett a II. rendű vádlottal, aki szintén prostitúcióból élt. A II. rendű vádlott elmesélte a sértettnek, hogy érdemes Bécsbe menni, mert ott sokkal jobban lehet keresni az ilyen munkával. Az I. rendű vádlott ezzel egyetértett, és ő javasolta a sértettnek, hogy keressen több pénzt külföldön a teste árulásával.

A II. rendű vádlott 15.000.-Ft-ért megvásárolta a sértettet az I. rendű vádlottól, majd közölte vele, hogy a vételár 760.000.-Ft volt, amit le kell dolgoznia prostituáltként. El is vitte a sértettet Bécsbe, ahol kb. két hétig árulta magát az utcán, amivel napi 100 eurót keresett. A pénzt a sértett nem tarthatta meg, azt át kellett adnia a II. rendű vádlottnak.

Az ügyész azt indítványozta a vádiratban, hogy a bíróság fegyházbüntetésre ítélje a vádlottakat és tiltsa el őket a közügyektől. Arra is indítványt tett az ügyész, hogy a bíróság rendeljen el velük szemben vagyonelkobzást a pénzre, amit a sértett keresett nekik.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség –

forrás: szon.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280