Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Rablás Vásárosnaményban

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Margit 40 éves aranyosapáti lakos ellen.

rablas vasarosnameny aranyosapati

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő pénzt kért egy Vásárosnaményban kerékpárral közlekedő helybeli férfitól 2017. július 19-én 21 óra 30 perc körül. A 65 éves férfi a nő kérésére átadta a kért pár száz forintos összeget, de ennek ellenére a nő ököllel arcon ütötte.

A sértett kerékpárját tolva tovább indult, de támadója követte és kiabált utána. A nő, amikor utolérte a férfit meglökte, aki ennek következtében a járdára esett. A földön fekvő sértettet támadója több alkalommal megrúgta és miközben pénztárcájának átadását követelte letépte a férfi karóráját, valamint elvette a mobiltelefonját és távozott.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A feltételezett elkövetőt a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül, Vásárosnamény területén elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök a rablás elkövetésének megalapozott gyanújával gyanúsítottként kihallgatott B. Margitot bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280