1200x150 gondoskodo KOFOP SZ2020
Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Feb 17, 17:29

Balesetek az elmúlt 24 órában - rendőrségi hírek Sz-Sz-Bereg megyéből

  • Közzétéve Kék hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egy halálos kimenetelű és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. augusztus 24-én 6 óra körül Kemecsén, a Szent István utcán.

kamio

Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi kanyarodása közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, melynek következtében a két jármű összeütközött. A baleset során a motorkerékpár vezetője, egy 58 éves kemecsei férfi a helyszínen életét vesztette. A személygépkocsit vezető 44 éves kótaji férfit a mentőszolgálat munkatársai könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.


Nyíregyháza Szegfű utcán egy ingatlanról hajtott kifelé a László utca irányába személygépkocsival 2017. augusztus 24-én 19 óra 40 perc körül egy 32 éves nyíregyházi nő.

kamio1

A forgalomba történő becsatlakozásakor nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki balról, a Család utca irányából a László utca felé tartó motorkerékpárosnak, akivel összeütköztek. A baleset következtében a motorkerékpárral közlekedő 53 éves nyíregyházi férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.


A 3834-es számú úton közlekedett Újdombrád és Dombrád között kerékpárral 2017. augusztus 24-én egy 60 éves újdombrádi férfi. Haladása során kerékpárjával feltehetően ittassága miatt felborult, melynek következtében könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.


A 471-es számú főúton közlekedett Nyírbátor felől Nyírbogát irányába személygépkocsival 2017. augusztus 24-én 13 óra 40 perc körül egy 45 éves budapesti férfi.

kamionkamion1

Haladása során Nyírbogát belterületén egy útkanyarban lehaladt a jobb oldali útpadkára, onnan átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsival. Az ütközés következtében a 45 éves férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság