1200x150 gondoskodo KOFOP SZ2020
Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Feb 20, 21:41

Bizonytalanul vezetett, ezért állították meg az ittas nőt - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének körzeti megbízottjai 2017. szeptember 2-án 3 óra 35 perckor Nyírbélteken igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 24 éves helyi nőt.

szondaillusztráció!

Az intézkedésre azért került sor, mivel a sofőr járművel való közlekedése bizonytalan volt. A rendőrök a nővel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. Ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

Az intézkedés alatt megállapították, hogy a nő járművezetéstől eltiltás hatálya alatt is áll, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették. 


A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 2-án Nyírbátorban elfogtak egy 45 éves helyi nőt. Ellene a Nyírbátori Járási Hivatal rendelt el körözést, mivel a korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette be, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A nő a büntetés letöltésére nem jelentkezett, ezért a rendőrök lakóházából előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság