MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 14:59

Lakóház égett Nagykállóban

  • Közzétéve Kék hírek

Felborult egy rakomány nélküli nyerges vontató hétfőn reggel Dombrádnál, a Tiszatelek felé vezető úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodik, személyi sérülés nem történt.

katasztrofa0905

Lakóházzal egybeépített garázs és a benne lévő személygépkocsi és berendezési tárgyak égtek teljes terjedelmében hétfőn délután Nagykállóban, az Arany János utcában, a tűz a lakóépület egy részére is átterjedt.  A helyi önkéntes tűzoltók egy embert az épületből kimenekítettek, aki enyhe füstmérgezést szenvedett. A nagykállói önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók öt vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere hétfőn délután Nyíregyházán, a Fő utcában. A tulajdonosnak sikerült egy kézi tűzoltókészülékkel a lángokat megfékeznie. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Nagy mennyiségű esővíz eltávolításához kérték a mátészalkai hivatásos tűzoltók segítségét hétfőn, a szatmári városban, a Nádor tér egyik társasházának pincéjében, ahol a hetven centiméter magas vízoszlop az elektromos berendezéseket veszélyeztette. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Régi kéménylyukba esett egy középkorú nő hétfőn délelőtt Rakamazon, a Hunyadi János utca egyik lakóházának padlásán, ahonnan már nem tudott kijönni. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók  kéziszerszámokkal kiszélesítették a járatot és mentőkötél segítségével  emelték ki a balesetben könnyebb sérüléseket szenvedett asszonyt.

Úttestre borult egy villanyoszlop hétfőn este Nyíregyházán, a Derkovits és a Bottyán János utcák kereszteződésében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280