Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Fokozott rendőri jelenlét október 27-től november 5-ig a temetőkben és a közutakon

  • Közzétéve Kék hírek

Fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak a közlekedők 2017. október 27-től november 5-ig a közutakon, valamint a temetők környékén egyaránt, amely elsősorban a forgalom segítésére irányul.

rendor temeto

A nagyobb forgalmú sírkertekben a rendőrök mellett polgárőrök és önkéntes közösségi szolgálatukat teljesítő diákok is figyelnek az emberek vagyonbiztonságára és a zavartalan közlekedésre. Kérjük, hogy ne megszokásból közlekedjenek, figyeljék a közúti jelzéseket, és ha tehetik, indulás előtt tájékozódjanak a várható változásokról! Javasoljuk, hogy hosszabb utazás előtt ellenőrizzék gépkocsijuk műszaki állapotát, s amennyiben még nem tették, szereltessék fel a téli gumiabroncsokat, amelyek használata a biztonságos közlekedés érdekében feltétlenül ajánlott. Kérjük, hogy a balesetek megelőzése érdekében minden esetben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Amennyiben nem rendelkeznek kellő helyismerettel, készítsenek előre útvonaltervet! 

A gyalogosok külön figyelmet érdemelnek, hiszen ők a közlekedés legvédtelenebb résztvevői. Az előttünk álló időszakban, főként a temetők környezetében, megnő a gyalogosok száma. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott körültekintéssel közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket!

Kérjük, hogy az ünnepek alatt is fokozottan figyeljenek értékeikre, csomagjaikra!

Amennyiben bűncselekmény elkövetését észlelik, haladéktalanul értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 112 központi segélyhívószámon!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280