MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Illegális migránsokat és embercsempészeket fogtak el Tarpánál

  • Közzétéve Kék hírek

A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. november 8-án hajnalban Tarpa térségében fogtak el hat határsértőt. A magukat mongol állampolgárnak valló külföldiek, köztük négy férfi és két nő, sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

migrans tarpa

A rendőrök az illegális migránsokat idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. Rövid idővel később, a beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy magyar hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsival két mongol állampolgár. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök a külföldi férfiak gépkocsijában több, női holmit tartalmazó hátizsákot is találtak.

migrans tarpa1

A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a két külföldi férfi nyújtott segítséget a korábban Tarpa külterületén elfogott mongol állampolgároknak, az államhatár illegális átlépéséhez.

A két férfival szemben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280