Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

Hírek a katasztrófavédelemtől

  • Közzétéve Kék hírek

A Nesze híd korlátjának ütközött egy személygépkocsi kedden délelőtt Nagyhalász és Tiszatelek között. A balesetben egy ember sérült meg. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

4ss

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy családi házzal egybeépített melléképületben kedden délután Mátészalkán, a Szamos utcában. Az ott lakóknak sikerült eloltania a lángokat. A város hivatásos tűzoltói az épületet átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete és egyik szobája hétfőn hajnalban Szamosszegen, a Bezerédi Imre utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott lakó elhelyezéséről gondoskodtak.

Vegyes tüzelésű kazán kéményében a lerakódott égéstermék gyulladt meg hétfőn délután Újfehértón, a Farkasnyári utcában. A város önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfő délután a 491-es úton, a 33-as kilométernél, Sonkád közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280