Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 19:20

Gyorsan, húsz percen belül rendőrkézre kerültek a nyírmadai tolvajok

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Nyírmadai Rendőrőrsén tett bejelentést egy helybeli nő 2017. december 6-án 12 óra 30 perckor, mely szerint röviddel korábban ismeretlen tettes kerékpárja kosarából eltulajdonította a táskáját.

rendorseg nyírmada

A sértett elmondta, hogy ebédet vitt az egyik helybelinek és azalatt a néhány perc alatt, amíg a házban tartózkodott, addig valaki elvitte a ház elé támasztott kerékpár kosarában hagyott táskáját, amiben két mobiltelefonja, 145.000 forint összegű készpénze és személyes iratai voltak.

A rendőrőrs két munkatársa a bejelentést követő húsz percen belül elfogta a feltételezett elkövetőket, a helyi vasútállomáson. A rendőrök az intézkedés alá vont két helybeli fiatalnál megtalálták az eltulajdonított mobiltelefonokat, valamint a készpénz egy részét.

A gyanúsítottak a rendőröknek elmondták, hogy az ellopott táskát - miután kivették belőle a készpénzt és a telefonokat - bedobták egy nádasba. A rendőrök a területet átkutatták és megtalálták az eltulajdonított táskát és a benne lévő további értékek is előkerültek.

A fiatal, illetve gyermekkorú nyírmadai fiúkat a rendőrök a rendőrőrsre előállították és lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tettek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280