Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Megsüllyedt a hússzállító teherautó - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Kék hírek

Az útpadkán megsüllyedt, elakadt és forgalmi akadályt képzett csütörtök délelőtt egy húst szállító teherautó Nyíregyházán, a Szegély utcában. A város hivatásos tűzoltói a 18 tonnás járművet eldőlés és borulás ellen kibiztosították, majd a tűzoltódaru segítségével visszacsörlőzték az útra. Személyi sérülés nem történt.

DSCF4154s

Csőtörés miatt vízeltávolításhoz kérték a mátészalkai hivatásos tűzoltók segítségét csütörtök délelőtt a szatmári városban, a Kossuth utca egyik közintézményénél, ahol a pincében hetven centiméter magas vízoszlop gyűlt össze, amely veszélyeztette az ott tárolt anyagokat és eszközöket. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vizet. Személyi sérülés nem történt.


Árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt a 4-es számú főúton, a 252-es kilométernél, Újfehértó és Téglás között. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentéshez az újfehértói önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a gépkocsit áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.


Egy nagyméretű akácfa több ága is lehasadt egy lakóház udvarán a kora délutáni órákban Nyíregyháza külterületén, Mandabokorban, ahol a lakóház tetőszerkezetét veszélyeztették az ágak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Fotók a teherautó mentéséről Nyíregyháza HTP:

teher

teher1

teher2

teher3

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280