MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

24 órán belül kilenc körözött személyt fogtak el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök

  • Közzétéve Kék hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök 24 órán belül összesen 9 körözött személyt fogtak el, közülük a fehérgyarmati és a vásárosnaményi rendőrök öt fiatalkorú fiút vontak intézkedés alá Rozsály és Gelénes belterületén, akiket eltűnésük miatt köröztek. A fiatalokat meghallgatásukat követően visszavitték abba a gyermekotthonba, ahonnan engedély nélkül távoztak.

bilincsillusztráció!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei Mátészalkán fogták el A. Péter 22 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei a megyeszékhelyen elfogták V. Bálint 59 éves helyi lakost. A férfi egy korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizetett meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei Tiszadobon elfogták T. Béla 26 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei Nyírmadán elfogták S. Dániel 19 éves aszódi lakost. A férfit a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözte, mivel az engedélyezett eltávozása után nem tért vissza a javítóintézetbe. A rendőrök intézkedtek a férfi javítóintézetbe történő visszaszállításáról.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280