MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 8:32

784 járművezető fújta meg a szondát Vásárosnaményban a fokozott ellenőrzés ideje alatt

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság állományával közösen 2018. január 19-én „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést végeztek Vásárosnamény belterületén, valamint a város ki- és bevezető útjain.

vasarosnameny szonda

A demonstratív jelenlét elsősorban az ittas járművezetők kiszűrésére, valamint a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére irányult.

A fokozott ellenőrzés ideje alatt a rendőrök összesen 784 járművezetőt ellenőriztek, ittasság-gyanúja egyetlen sofőrrel szemben sem merült fel. Kisebb fokú közlekedési szabályszegések elkövetése miatt a rendőrök 13 járművezetővel szemben intézkedtek.

A jövőben továbbra is számítani lehet hasonló ellenőrzésekre Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közútjain. A rendőrség ismételten felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt tartózkodjanak az alkohol fogyasztásától!

Aki ittas állapotban vezet, amellett, hogy a saját és a többi közlekedő életét, testi épségét kockáztatja, akár többszázezer forintos bírságra és járművezetéstől való eltiltásra is számíthat.  Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280