MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 8:32

Gyermekrajzpályázat a biztonságos közlekedésről

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság - az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján - gyermekrajzpályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel.

gyerekrajz

A rajzpályázaton három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók vehetnek részt. A gyerekeknek a rajzokon a biztonságos, szabályos kerékpáros közlekedést kell bemutatniuk. A rajzokat kizárólag A/4 vagy A/3 méretben lehet elkészíteni. Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A pályamunkákat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottságnak kell beküldeni (4400 Nyíregyháza, Bujtos utca. 2. szám) az alkotó adatainak (név, életkor, iskola megnevezése, elérhetősége) feltüntetésével.

A beküldési határidő: 2018. április 30.

Kérjük, hogy a rajzokat ne hajtsák össze!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6-6 pályaművet továbbít a második fordulóra az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Baleset-megelőzési Bizottsághoz. Az országos megmérettetésen az első helyezettek fődíja kategóriánként 1-1 darab kerékpár.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Szikszai Tihamér c. r. alezredestől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkárától kérhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280