Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

A mátészalkai vasútállomáson fogták el a körözött nőt - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 23-án 16 óra 45 perckor a mátészalkai vasútállomáson elfogták B. Márta 30 éves ópályi lakost.

bilincs no

A nő ellen a Mátészalkai Járásbíróság súlyos testi sértés elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 36 éves román állampolgár 2018. január 23-án 12 óra 40 perckor. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a külföldi férfi ellen a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert a garázdaság elkövetése miatt részére jogerősen kiszabott büntetés letöltését, önként nem kezdte meg. A körözött férfit a rendőrök a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 23-án 18 óra 40 perckor Vaján fogták el Bné B. Mária 34 éves helyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a garázdaság elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a körözött nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280