MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 8:32

Rablás a tehervagonok között - néhány órán belül kattant a bilincs a testvérpár csuklóján

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Krisztián 21 éves és H. Gábor 30 éves nyíregyházi lakosok ellen.

rablas1

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár a nyíregyházi vasútállomás közelében erőszakkal elvette egy nyírbogdányi férfi pénzét 2018. január 27-én 23 óra körül. A három férfi a vasútállomásnál található egyik presszó előtt ismerkedett meg és a testvérek rávették arra alkalmi ismerősüket, hogy velük induljon tovább szórakozni.

rablas2

A két férfi a vasútállomáson át, a mellékvágányokhoz vezette a 21 éves sértettet, aki ugyan onnan már vissza akart fordulni, de akkor egyikük meglökte, amitől a földre esett, a másik támadó pedig belerúgott, miközben pénze átadását követelték. A sértett a bántalmazás hatására nadrágja zsebéből elővette a pénztárcáját, önként átadta a benne lévő pénzt és elszaladt.

A sértett nyolc belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést az elkövetők mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében.

rablas3

 

Néhány órán belül a feltételezett elkövetők egyikét a vasútállomás környékén elfogták és röviddel később a testvérét is felkutatták a rendőrök. H. Krisztiánt és H. Gábort előállításukat követően a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280