Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 13, 22:48

Tiszaadonyban, Tiszaszalkán, Tiszavidon, Tiszakerecsenyben és Vásárosnaményban is ellenőriztek

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 2-án fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Tiszaadony, Tiszaszalka, Tiszavid, Tiszakerecseny és Vásárosnamény belterületén, melynek kiemelt célja az ittas vagy bódult állapotban közlekedő járművezetők kiszűrése, és az illegális migráció, valamint az ahhoz kapcsolódó bűncselekmények megelőzése, felderítése volt.

finn vasarosnameny1

A rendőrök Vásárosnamény ki- és bevezető útjain „Finn módszerrel” összesen 205 járművezetőt ellenőriztek, de ittasság gyanúja egyetlen sofőrrel szemben sem merült fel. A közúti kontroll során kisebb súlyú közlekedési szabálysértések elkövetése miatt 18 fővel szemben figyelmeztetés alkalmaztak a rendőrök, 5 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, egy személlyel szemben pedig biztonsági intézkedést hajtottak végre.

finn vasarosnameny

A jövőben továbbra is számítani lehet hasonló ellenőrzésekre Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közútjain. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok mindenkori betartására!

Aki ittas állapotban gépi meghajtású járművet vezet, akár több százezer forintos bírságra és a járművezetéstől való eltiltásra is számíthat!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700