Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 13, 22:48

Szexuális szolgáltatásait kínálta a mátészalkai vasútállomáson a 16 éves lány

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy 16 éves lányt a mátészalkai vasútállomáson 2018. február 5-én.

kurva03illusztráció!

A lány tiltott helyen, az előírt egészségügyi iratok nélkül kínálta szexuális szolgáltatásait anyagi ellenszolgáltatásért. A rendőrök a fiatal nőt a rendőrkapitányságra előállították és tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. 


A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy román állampolgárságú férfi 2018. február 5-én. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a külföldi ellen a moldáv hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.  A 44 éves férfit a rendőrök elfogták, a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő demecseri lakost 2018. február 5-én. Az intézkedést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a 17 éves járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, illetve a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700