Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 13, 22:48

Eltűnt Nyírcsaholyból a postai kézbesítő - sikkasztás miatt körözik

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15040/192/2018. bűnügyi számon folytat nyomozást sikkasztás elkövetésének gyanúja miatt K. Gyula 49 éves paposi lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a postai alkalmazottként dolgozó férfi elindult nyírcsaholyi munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel, de egyetlen címzettet sem keresett fel a településen 2018. február 6-án. A férfi a szolgálati kerékpárját Mátészalkán, egy dohánybolt előtt hátrahagyta és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt K. Gyula ellen elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfi kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a képen látható férfit látják és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Információnk szerint a kézbesítő helyettesített a községben, és főleg a családi pótlékot kézbesítette volna a rászorulóknak.

Meg nem erősített információk alapján "csak" a pénzt vitte el, az utalványokat hátrahagyta, amelyek alapján a helyi posta a mai napon kijuttatja a pénzt a családoknak.

K. GYULÁT ELFOGTÁK MOSONMAGYARÓVÁR TÉRSÉGÉBEN, A RENDŐRSÉG A KÖRÖZÉSÉT VISSZAVONTA!

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700