MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Több kémény- és avartűzhöz is riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

  • Közzétéve Kék hírek

Egy kétszintes lakóház kéményében a lerakódott korom égett péntek délelőtt Nyíregyházán, a Harangozó utcában. Személyi sérülés nem történt, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók dugólétra és kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket.

kemenytuz

Fehérgyarmaton az esti órákban a Bocskai utca egyik lakóházánál kellett hasonló beavatkozást végrehajtania a város hivatásos egységeinek. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt.

Másfél hektáron égett a nádas pénteken a déli órákban Kékcse külterületén, ahol a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Tiszavasváriban a város önkormányzati tűzoltóinak a Csontváry utca végén kellett a lángra kapott száraz füvet ötszáznégyzetméteren oltaniuk. Kisebb területeken kellett még beavatkozniuk a tűzoltóknak Kemecse és Nagyhalász között az esti órákban, valamint Fényeslitke és Döge között is adott feladatot a meggyulladt száraz aljnövényzet oltása.

Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A  lemezfedést bontotta meg a szél péntek délelőtt Nyírbátorban, egy közintézmény kéményénél az Édesanyák útján, ami veszélyeztette az arra közlekedőket. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és kéziszerszámok segítségével távolították el a sérült lemezt.

Elektromos becsatlakozó vezeték égett egy nyírmihálydi családi háznál péntek este a Kossuth utcában. A tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át. A szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280