Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 11, 23:09

Verekedni hívta az utasokat a mátészalkai autóbusz-állomáson - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 24 éves nagyecsedi lakos ellen.

szirenazo rendorautoillusztráció!

A férfi ittas állapotban kiabált és verekedni hívta a mátészalkai autóbusz-állomáson tartózkodó utasokat 2018. február 10-én. A férfi a rendőrök felszólítására sem hagyta abba a garázda viselkedést, ezért előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették.


A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett egy ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfi egy cseh honosságú Audi Q7 típusú személygépkocsival 2018. február 9-én. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a cseh hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben a jármű körözését elrendelték. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a nagy értékű gépkocsit lefoglalták.


A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy nyíregyházi férfi 2018. február 10-én. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy K. Péter ellen a Nyíregyházi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 37 éves férfit elfogták, a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2018. február 9-én elfogták L. Roland 24 éves fehérgyarmati lakost. A férfi ellen a Budapest XVIII-XIX. Kerületi Ügyészség adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrőrsre és bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700