Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 14, 19:37

Folyamatos közúti ellenőrzések

  • Közzétéve Kék hírek

rendorelleonrzesnyh

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2018. március 12-én.

A megyeszékhelyre szervezett közúti kontroll célja az ittas járművezetők fogalomból való kiszűrése volt. A rendőrök minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben „Finn módszeres” ittasság- ellenőrzést végeztek. Összesen 780 sofőrből a helyszíni mérések eredménye szerint egy sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyszínen közigazgatási bírságot szabtak ki.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. Aki ittas állapotban gépi meghajtású járművet vezet, akár több százezer forintos bírságra és járművezetéstől való eltiltásra is számíthat! A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok mindenkori betartására!

Forrrás: police.hu

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700