Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Több tűzeset Nyíregyházán

  • Közzétéve Kék hírek

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere hétfőn délben Nyíregyháza határában, a kőlaposi elágazásnál. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

egoszgkocsi

Fotó: illusztráció

Egy családi ház tetején lévő cserepek megcsúsztak, amelyek veszélyt jelentettek a gyalogosokra hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Cifrasoron. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és kéziszerszámok segítségével a veszélyes épületelemeket visszahelyezték, az omlásveszélyt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Kidőlt egy lakatlan ház melléképületének az egyik fala hétfőn délelőtt Nyíregyházán, az Új utcában. A város hivatásos tűzoltói az épületet körbekordonozták és értesítették az önkormányzatot. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Nyíregyházán, a Ferenc körút és a Korányi Frigyes utcák kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy nyíregyházi családi házban hétfőn este, a Rezeda utcában. A tüzet a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Egy embert a tűzoltók hoztak ki az épületből, aki enyhe fokú füstmérgezést szenvedett. 


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280