Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

Úszógumival jöttek át a Tiszán a határsértők, kettőjüket elsodorta a folyó

  • Közzétéve Kék hírek

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak tíz külföldi határsértőt, köztük hét férfit és három nőt 2018. május 9-én 5 óra 30 perckor Tiszaszentmártonban.

Tiszaszentmrton afgan 001

Elfogásuk helyszínén a rendőröknek elmondták, hogy Ukrajnából a Tisza folyón keltek át összekötött úszógumik segítségével, de kettő elszabadult és így ketten közülük eltűntek, a folyó elsodorta őket. A rendőrök haladéktalanul megkezdték a két eltűnt személy felkutatását.

A folyón csónakokkal, illetve a parton is megkezdték a kutatást, amiben együttműködtek a Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.

Tiszaszentmrton afgan 004

A vizet csónakból fürkésző egyenruhások rövid időn belül rátaláltak a folyó egyik partján, magyar oldalon egy 10 éves fiúra, akinek az ijedtségen túl nem esett baja. Röviddel ezután a másik keresett személyt is megtalálták, a 25 éves férfi ukrán oldalon, a folyóban állva várta a segítségére sietőket.

A Magyarország területére illegálisan, a zöld határon át érkezett külföldiekkel szemben a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást folytat.

Tiszaszentmrton afgan 002

Tiszaszentmrton afgan 003

Tiszaszentmrton afgan 005

Tiszaszentmrton afgan 006

Tiszaszentmrton afgan 007

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280