Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

Több helyre is betört a bedrogozott francia férfi

  • Közzétéve Kék hírek

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse garázdaság, rongálás, lopás és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 24 éves francia állampolgár ellen.

N3113122

A lezárt nyomozás adatai szerint a külföldi férfi 2018. február 7-én a hajnali órákban betörte egy dombrádi benzinkút üzlethelyiségének kirakatüvegét, amiért nyitvatartás hiányában nem tudott tankolni. Rövid idővel később egy papi ingatlan ajtaját feszítette ki, majd az épületbe bejutva egy mobiltelefont tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit néhány órán belül Kisvárdán elfogták. Az intézkedés során az általa vezetett személygépkocsiból hét csomagban összesen 16,8 gramm kábítószergyanús anyagot, az elvégzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján kokaint foglaltak le.

N3113209

Az eljárás adatai szerint a kokain jelenléte a külföldi férfi vizeletében is kimutatható volt. A rendőrök a járműben a papi ingatlanról eltulajdonított mobiltelefont is megtalálták és lefoglalták. A rendőrőrsre előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését. A nyomozó hatóság a 24 éves gyanúsítottat őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A rendőrség a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Kisvárdai Járási Ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280