Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 14, 18:13

Lopás miatt kell felelnie a vásárosnaményi testvérpárnak

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást J. Gábor 24 éves és J. Zsolt 34 éves vásárosnaményi lakosok ellen.

illusztrácioa fotó illusztráció!

A nyomozás adatai szerint a testvérpár közösen egy, míg az idősebb további 5 vagyon elleni bűncselekményt követett el Vásárosnamény területén, 2017 végén. A rendőrök a fiatalabb fiút gyanúsítottként hallgatták ki egy vásárosnaményi lakóingatlan melléképületébe történt betörést követően 2017. szeptember 17-én, ahonnan testvérével különböző szerszámokat tulajdonított el. Bátyja elfogása érdekében, aki több hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével volt gyanúsítható a rendőrség elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a rendőrök Budapesten fogták el 2018. január 25-én.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai J. Zsoltot 6 rendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését és elmondta, hogy testvérét ő vette rá a közösen elkövetett betörésre és azon túl ő maga követte el a terhére rótt bolti lopásokat és a kerékpárlopást.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700